ΙΣΤΟΡΙΑ

Η αρχή της δεκαετίας του 1940 βρίσκει τον Πέτρο Μπουτάρη να κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον χώρο της αργυροχρυσοχοΐας και της ωρολογοποιίας. Μεγαλωμένος και γαλουχημένος με τα μυστικά της τέχνης από τον πατέρα του αλλά και των μεγαλύτερων αδερφών του, ξεκίνησε δειλά τις πρώτες χειροποίητες δημιουργίες σε παραδοσιακά κοσμήματα και πόρπες της εποχής (παραδοσιακές γυναικείες ζώνες της εποχής). Ήδη αυτές οι πρώτες δημιουργίες ήταν αρκετές για να αποτελέσουν το εφαλτήριο ενός ταξιδιού που ακόμα μέχρι και σήμερα αυτό εξελίσσεται..

Η εμπειρία, η τεχνική του κατάρτιση και η τεράστια αποδοχή των δημιουργημάτων του, γρήγορα τον καταξιώνουν κι έτσι αποφασίζει το 1950 να ιδρύσει το δικό του εργαστήριο και  κατάστημα λιανικής πώλησης με έδρα τη Χρυσούπολη. Το πάθος και το μεράκι του τον οδηγούν σε μια πετυχημένη πορεία και επαγγελματική καταξίωση, διατηρώντας ταυτόχρονα στο επίκεντρο τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη.

Ως την δεκαετία του ’90 το κατάστημα έχει καθιερωθεί στην τοπική κοινωνία, ως ο κύριος προορισμός για μοναδικά προϊόντα και εξειδικευμένες υπηρεσίες αργυροχρυσοχοΐας και ωρολογοποιίας. Βέβαια η αγάπη του για δημιουργία και υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης τον κάνουν ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό πέρα απ’ τα όρια της τοπικής κοινωνίας, αποκτώντας στενές σχέσεις με πελάτες από άλλες πόλεις της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Την αφοσίωση αυτή, έρχεται να συμπληρώσει και να ενδυναμώσει η δεύτερη γενιά με την κόρη του Πέτρου Μπουτάρη . Το 1993 πλέον,  η Λυγερή Μπουτάρη αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την επιχείρηση, αρχικά αξιοποιώντας  την σοφία και εμπειρία του πατέρα της και εν συνεχεία δημιουργώντας νέες συνεργασίες καταφέρνει ξεπερνώντας κάθε προσδοκία να προσθέσει την προσωπική της σφραγίδα στην περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησης.

Έχοντας κυριολεκτικά πλέον δημιουργήσει ιστορία  πάνω από 50 χρόνια, σεβόμενοι τις αξίες και το όραμα του Πέτρου Μπουτάρη, βασικός μας σκοπός παραμένει η άριστη εξυπηρέτηση και απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας σε ότι αφορά τα κοσμήματα και το ρολόι.

Τα τελευταία έτη, οι αγνές αξίες και αρχές της πρώτης γενιάς , μαζί με την πολυετή εμπειρία της δεύτερης γενιάς, έχει εμπλουτιστεί με τη δημιουργικότητα της τρίτης (!) πλέον γενιάς, – της εγγονής του Πέτρου Μπουτάρη – Μαναβάκη Ασημένιας.

Το ταξίδι συνεχίζεται…. με την ίδια αγάπη , το ίδιο  πάθος , το μεράκι και την εμπειρία που αναπόφευκτα μέχρι σήμερα έχουμε κληρονομήσει και έχουμε την χαρά καθημερινά να επιδεικνύουμε σε κάθε μας πελάτη!!

Η εξέλιξη όμως είναι δεδομένη , για αυτό και συνεχώς αναβαθμίζουμε  και εκσυγχρονίζουμε περαιτέρω την επιχείρησή μας, ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας (τις δικές σας ανάγκες).

Συνεχίζουμε δίπλα σας πάντα με αξιοπιστία και επαγγελματισμό!