Όροι χρήσης

Το ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα boutarikosmimata.gr είναι ένα κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω διαδικτύου υπό την ιδιοκτησία της Μαναβάκη Ασημένιας, με φυσική έδρα στην Χρυσούπολη Καβάλας, επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 72, τηλέφωνο 25910 23175, με ΑΦΜ 138428930, ΔΟΥ Καβάλας.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του boutarikosmimata.gr, με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου που περιέχει ανήκουν στο boutarikosmimata.gr ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Το boutarikosmimata.gr κατ’ εφαρμογή των αρχών προστασίας προσωπικών δεδομένων και κατ’ ακολουθία των προβλεπομένων από το Διεθνές Ευρωπαϊκό Δίκαιο που ρυθμίζει θέματα που άπτονται του ηλεκτρονικού εμπορίου (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003), όπως επίσης και τα οριζόμενα στο Ν. 2251/1994 περί προστασίας καταναλωτών, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός έχει συμπληρωθεί ή τροποποιηθεί με τις αποφάσεις της επιτροπής προστασίας προσωπικών δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, τον Ν. 2819/2000 (αρθ. 8) αλλά και τις οδηγίες τις 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητά και με σαφήνεια ότι δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων ούτε και θα αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, ανταλλάσει, πωλεί ή εκμισθώνει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλεται σε οποιονδήποτε τρίτο. Σημειώνεται ότι τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν είναι δυνατόν να παραχωρηθούν σε οποιονδήποτε με κανέναν τρόπο. Με την υποβολή των στοιχείων σας, συμφωνείτε ότι το δηλούμενο υλικό δεν περιέχει στοιχεία ψευδή, πλασματικά, παράνομα και εν γένει ακατάλληλα προς χρήση, επεξεργασία και δημοσίευση.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συλλέγει και επεξεργάζεται διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail address) που παρέχονται αυτοβούλως από εσάς αφού έχετε προηγουμένως αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας. Για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων χρησιμοποιούμε μόνο τα στοιχεία που μας έχετε δηλώσει, δηλαδή το email  και το όνομα σας, αν το έχετε καταχωρήσει. Επίσης διατηρούμε και την IP διεύθυνσή σας. Όλες οι διαδικασίες είναι σύμφωνες με τον GDPR και τα αρχεία σας προστατεύονται σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που εφαρμόζουμε. Σκοπός αυτής της ενέργειας είναι, αποκλειστικά, η αποστολή ενημερωτικών δελτίων, προσφορών κλπ του καταστήματός μας. Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα αυτά έως ότου δηλώσετε ότι δεν επιθυμείτε πλέον την αποστολή ενημερωτικών δελτίων και ζητήσετε τη διαγραφή σας από τη σχετική λίστα, μέσω email προς το κατάστημά μας ή ακολουθήσετε την αυτοματοποιημένη διαδικασία Διαγραφής/Unsubscribe.Η δυνατότητα διαγραφής  από την λίστα παρέχεται στον χρήστη και με σχετική υπόδειξη σε κάθε ενημερωτικό δελτίο που αποστέλλεται.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το boutarikosmimata.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης).

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ

Το boutarikosmimata.gr διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να ανανεώνει ή να τροποποιεί τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών καθώς και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει εγκαίρως το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή προσθήκη συντελεστεί επί των παρόντων όρων.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. που ισχύει. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στο φυσικό μας κατάστημα, ενώ το boutarikosmimata.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές, οποιαδήποτε στιγμή κρίνετε απαραίτητο. Οι τιμές ανάμεσα στο φυσικό κατάστημα και το ηλεκτρονικό είναι δυνατόν να διαφέρουν.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Βέρες Γάμου: Σε περίπτωση που επιθυμείτε το παραπάνω προϊόν να σας αποσταλεί με αντικαταβολή, θα πρέπει με την παραγγελία να καταβληθεί τουλάχιστον το 50% της αξίας, ως προκαταβολή, καθώς παράγονται αποκλειστικά για εσάς κατόπιν δικού σας αιτήματος στο δηλωθέν μέγεθος.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους του boutarikosmimata.gr υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητα της αποθήκης μας. Έτσι θα μπορείτε πολύ εύκολα να διαπιστώσετε πριν κάνετε την παραγγελία σας ποια από τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας και άμεσα παραδοτέα, ποια προϊόντα δεν είναι μεν άμεσα διαθέσιμα. Παρ’ όλα αυτά εσείς μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας ακόμα και για προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί  σας μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παραλαβής του προϊόντος από τον προμηθευτή και την εν συνεχεία παράδοσή του σε σας. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση της παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος. Σε οποιαδήποτε διαφορετική περίπτωση επικοινωνούμε τηλεφωνικά μαζί σας εντός μιας εργάσιμης ημέρας από τη πραγματοποίηση της παραγγελία σας.  Υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί έλλειψη σε προϊόν πριν ενημερωθεί το ηλεκτρονικό κατάστημα. Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να εξετάσουμε κάποια εναλλακτική λύση ή για να ακυρώσουμε την παραγγελία σας, εφόσον το επιθυμείτε.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει σαφές ότι ο ανωτέρω χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται και από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που υπάρχει στις αποθήκες μας. Επιπλέον σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε, αν επιθυμείτε να παραλάβετε όλα τα προϊόντα που ενδεχομένως λόγω της διαφορετικής διαθεσιμότητάς τους θα έχουν και διαφορετικό χρόνο παράδοσής, με μια αποστολή στον τόπο παράδοσης τους στην απώτερη ημερομηνία και μόλις καταστεί δυνατό να παραδοθούν στην υπηρεσία ταχυμεταφορών ή να παραλαμβάνετε με τμηματικές παραδόσεις τα ανάλογα με το χρόνο που μπορούν να σας παραδοθούν.

  • ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, κλοπή ή απώλεια δέματος κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: Σε περίπτωση πραγματικού ελαττώματος ή έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας, ο αγοραστής δικαιούται εναλλακτικά χωρίς επιβάρυνσή του α) επισκευή του προϊόντος ή β) αντικατάστασή του ή γ) αναλογική προς το ελάττωμα μείωση του τιμήματος ή δ) υπαναχώρηση από την πώληση.Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να απαιτήσει τη διόρθωση ή την αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον:

  • Η παραγγελία εκτελείται εσφαλμένα, δηλαδή παραδίδεται άλλο είδος από αυτό της παραγγελίας ή λάθος ποσότητα ή ελαττωματικό προϊόν ή κατεστραμμένη συσκευασία.
  • Ο καταναλωτής επικοινωνήσει με το κατάστημα εντός 48 ωρών από την παραλαβή του προϊόντος στο τηλέφωνο 2591023175 ή στο mail: info@boutarikosmimata.gr, προκειμένου να επισημάνει το πρόβλημα και να εγκριθεί η επιστροφή του.

Σε κάθε περίπτωση εφόσον πρόκειται για προϊόν, που δεν αντιστοιχεί στην παραγγελία, θα πρέπει να μην έχει  χρησιμοποιηθεί, να επιστραφεί με όλα τα  πρωτότυπα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη αγοράς, εγγύηση, οδηγίες χρήσης) και στην αρχική του συσκευασία όπως ακριβώς παρελήφθη.

Για επιστροφές προϊόντων επικοινωνήστε μαζί μας εντός 48 ωρών από την παραλαβή του προϊόντος τηλεφωνικά στο 2591023175 ή στο mail: info@boutarikosmimata.gr.

Οι επιστροφές πραγματοποιούνται με την ταχυδρομική εταιρία που θα σας υποδείξουμε για τους πελάτες μας και με επιβάρυνση του καταστήματος.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Έχετε το δικαίωμα να μας επιστρέψετε ή να αλλάξετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, μαζί με τη συσκευασία τους και τα έγγραφα που τα συνοδεύουν (απόδειξη αγοράς, εγγύηση κ.τ.λ.).

Επίσης έχετε τη δυνατότητα αλλαγής του προϊόντος εντός 14 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του με οποιοδήποτε άλλο κόσμημα – ρολόι της αρεσκείας σας, ίδιας αξίας  με το πρώτο ή μεγαλύτερης.

Σε κάθε περίπτωση όμως, επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής κι επιστροφής του προϊόντος που αντικαταστάθηκε.

Οι επιστροφές σε αυτή την περίπτωση γίνονται δεκτές μόνο αν:

  • Το προϊόν δεν έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής.
  • Το προϊόν βρίσκεται μέσα στη συσκευασία του και στην κατάσταση που σας παραδόθηκε.
  • Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως κουτί, τσάντα, εγγύηση, οδηγίες χρήσης και απόδειξη αγοράς καθώς αποτελούν μέρος του προϊόντος.
  • Είναι καλά συσκευασμένο ώστε να μην υποστεί φθορές κατά τη μεταφορά του.
  • Αφορά σε προϊόν για το οποίο ΔΕΝ έχει προηγηθεί εξατομικευμένη παραγγελία, όπως βέρες, ή μετατροπές ή προϊόν που δεν υπάρχει στο κατάλογο μας.

Κοσμήματα , ρολόγια ή για τα λοιπά προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος που επιστρέφονται και δεν πληρούν τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων δεν θα γίνονται δεκτά και θα επιστρέφονται στον παραλήπτη με δική του χρέωση.

Σε περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος και μη αντικατάστασής του με κάποιο άλλο, το κατάστημα θα καταβάλλει το ποσό της παραγγελίας σας εντός 14 εργάσιμων ημερών από τη μέρα παραλαβής του στον τραπεζικό σας λογαριασμό, υποδεικνύοντάς μας απλώς το IBAN του λογαριασμού σας. Από το ποσό που θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας θα αφαιρεθούν τα έξοδα αποστολής και επιστροφής της παραγγελίας σας.

Κοσμήματα – ρολόγια τροποποιημένα όσον αφορά το μέγεθος ή το μήκος κτλ. σύμφωνα με την παραγγελία και κατ’ εντολή του πελάτη, δεν επιστρέφονται.

Το κατάστημα boutarikosmimata.gr δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το κατάστημα boutarikosmimata.gr έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων, και να προβεί μονομερώς σε μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι της απαίτησης του πελάτη.

Σε περίπτωση εμπρόθεσμης ακύρωσης της παραγγελίας τα χρήματα θα επιστρέφονται ανάλογα με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε η συναλλαγή και πραγματοποιήθηκε η πληρωμή. Ειδικότερα οι συναλλαγές με χρήση πιστωτικής θα ακυρώνονται ενώ στην περίπτωση αντικαταβολής θα γίνεται κατάθεση των χρημάτων στο λογαριασμό που θα μας υποδεικνύει ο πελάτης.

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του boutarikosmimata.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο boutarikosmimata.gr ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτόν, αποδέχεστε τους παραπάνω όρους. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το δικτυακό τόπο, αν δεν αποδεχτείτε τους παραπάνω όρους.